Skip to content

Customer Support Employee Webshop

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenCustomer Support

Functieomschrijving

Denk jij in oplossingen en vind je het tevreden houden van internationale klanten het leukste dat er is? Dan is dit de functie voor jou!


Jouw functie
Als Customer Support Medewerker zet je onze klanten op de eerste plaats en haal je voldoening uit het beantwoorden van vragen over onze producten, bestellingen en betalingen. Je bent gemotiveerd om de ervaring van onze klanten te blijven verbeteren. Je blijft vriendelijk en behulpzaam, ook als de klant jou niet goed begrijpt en je opnieuw uitleg moet geven. Samen met je collega’s werk je actief aan het behandelen en voorkomen van frauduleuze bestellingen.

Onze klantenservice beantwoord zo’n 7.500 klantvragen per maand. Een ding is zeker: jij gaat je niet vervelen! Aan jou de taak om problemen en veelgestelde vragen te signaleren én nieuwe manieren te bedenken om efficiënter om te gaan met vragen (bijvoorbeeld door het creëren van content of helpen bij het herinrichten van processen). Met jouw oplossingsgerichte en positieve instelling maak je onze customer support afdeling elke dag een beetje beter!


Een greep uit je werkzaamheden:

 • Je ondersteunt onze klanten via e-mail, WhatsApp, social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter en YouTube en verschillende review platforms
 • Je beoordeelt online bestellingen, handelt deze af en verwerkt betalingen
 • Je monitort klanttransacties om frauduleuze activiteit te identificeren, denk hierbij aan accountovername, transactie fraude of diefstal van klantgegevens
 • Je handelt chargebacks en geschillen af en bent actief bezig met de preventie hiervan
 • Je zet initiatieven op om de klantervaring te verbeteren


Je komt te werken in een team van 6 collega’s. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar, maar je hoeft natuurlijk geen 7 dagen te werken. We werken met een vroege dienst (08:30 - 17:00 uur) en een late dienst (13:30 - 22:00 uur). Doordeweeks werk je 1 of 2 late diensten en de rest vroege diensten, in het weekend werk je 1 dag, dit is afwisselend een vroege of late dienst. De late diensten en weekenddiensten werk je vanuit huis.


Over Startselect
Wij helpen consumenten het beste uit hun vrije tijd te halen door de verkoop van digitale games, in-game tegoeden, giftcards en abonnementen. Vanuit Eindhoven zijn we actief in 30 landen en vastberaden om verder uit te breiden. We werken direct samen met gerenommeerde merken zoals Google, Apple, PlayStation, Xbox, Nintendo, Activision en Netflix. Onze klanten kopen eenvoudig en veilig een code met hun favoriete betaalmethode, waarna ze deze direct op hun beeldscherm en per e-mail ontvangen. Nooit meer naar de winkel of wachten op de postbode: Start, Select, Play!

Vereisten

Wat breng je mee?

 • Minimaal 1 jaar werkervaring in digitale klantenservice via e-mail, chat, social media en review platformen, bij voorkeur bij een webshop (callcenter ervaring is niet relevant voor deze functie)
 • Beschikbaarheid om 1 of 2 avonddiensten (13.30u – 22.00u) en 1 weekenddienst te werken
 • Hele goede beheersing van de Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling
 • Je hebt een goede typsnelheid en maakt jezelf snel wegwijs binnen software en systemen
 • Je bent enthousiast, pro-actief en hebt oog voor details
 • Je kunt risico’s evalueren, zelfstandig beslissingen maken, snel schakelen en prioriteiten stellen.

Wat kunnen we je bieden?

 • Een baan voor 24 of 32 uur per week bij Europa's grootste webshop voor games en entertainment
 • 50 top collega’s die altijd in zijn voor een potje tafelvoetbal of gamen in onze gameroom
 • € 1.900 - € 2.100 bruto per maand, afhankelijk van kennis en relevante werkervaring
 • 8% vakantiegeld in mei & en een 13e maand in december
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en de optie om extra vakantiedagen te kopen
 • Goede pensioenregeling waarbij wij 50% van jouw premie betalen
 • Hybride werken: combinatie van op kantoor werken en vanuit huis
 • Thuiswerkvergoeding van € 2,00 per dag
 • Reiskostenvergoeding
 • Personeelskorting op onze producten
 • Gelegenheid voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, aan jou om dit te benutten
 • Memorabele bedrijfsuitjes en gratis toegang tot Gamescom: de grootste gamebeurs ter wereld!

Iets voor jou?
Klik op de 'solliciteren' button om jezelf aan ons voor te stellen! 

of

Waarom zou ik bij Startselect solliciteren?

Goede vraag! Veel van onze collega's hebben er ooit voor gekozen om bij ons te solliciteren vanwege de branche waarin we actief zijn. De digitale entertainment en game industrie, en dus onze producten en diensten, spreekt veel mensen aan. Wat daarnaast de doorslag geeft, is de uitdaging die op hen wacht. Vaak sluiten onze vacatures, onze ambities én het groeipotentieel van ons bedrijf goed aan bij de wensen en ambities die iemand heeft voor zijn/haar volgende carrièrestap.

Wat maakt Startselect uniek in vergelijking met andere werkgevers?

We zijn nuchterder dan een hippe start-up, maar relaxter dan een strakke corporate. We zijn met zo’n 50 medewerkers nog een relatief klein bedrijf die nog volop in ontwikkeling is, maar de omzet en omvang van onze business is groot. 

Wat is het leukste aan werken bij Startselect?

Meebouwen en impact maken. Het gevoel dat je echt een bijdrage kan leveren aan de groei en het succes van de organisatie. Elke dag iets neerzetten wat er gisteren nog niet was, blijven ontwikkelen en ondertussen samen naar een ambitieus bedrijfsdoel toewerken. Iedereen kan een steentje bijdragen en je hebt het gevoel dat je mening telt.

Wat collega's het meest waarderen is de vrijheid en flexibiliteit die ze krijgen. Als medewerker krijg je de vrijheid om je eigen ideeën en projecten uit te werken en te implementeren. Jij bepaalt de manier waarop je je werk doet en hoe je dit indeelt, als het eindresultaat maar goed is en de doelen behaald worden. En natuurlijk de leuke collega’s, fijne en informele werksfeer en het groepsgevoel binnen teams!

En wanneer past Startselect misschien wat minder goed bij mij?

Werken bij Startselect is niet voor iedereen weggelegd en dat is oké. Er zijn veel redenen om wél bij ons te starten, maar minstens evenveel om het niet te doen. Waarschijnlijk wordt je niet gelukkig bij ons als je veel behoefte hebt aan structuur, regels en stabiliteit. Als je het fijn vindt om dingen te doen 'omdat we dat altijd zo doen'. Als je je niet prettig voelt bij het feit dat de toekomst van het bedrijf ook in jouw handen ligt. Als je het beste werkt binnen een sterke hiërarchie of graag strak in pak naar het werk komt. Als je het eerste jaar het liefst rustig aan wilt beginnen, zonder te veel verantwoordelijkheid of grote projecten. Als je het moeilijk vindt om eigen initiatief te tonen en zaken bespreekbaar te maken. Als je het eigenlijk wel prettig vindt dat jouw project- en verbeterplan eerst door 3 managementlagen heen moet voordat je misschien aan de slag kan. En als je het niet fijn vindt dat jouw bijdrage en werkzaamheden opgemerkt worden.