Skip to content

Grafisch Vormgever (tijdelijk)

Nederland, Noord-Brabant, Eindhoven€ 2.200 - € 2.500 per maandMarketing

Functieomschrijving

Weet jij hoe je een sterke commerciële boodschap overbrengt met visuele content? En spreekt de wereld van e-commerce en games je aan? Lees dan snel verder!


Jouw functie
Wij zoeken een Grafisch Vormgever die onze collega kan vervangen gedurende haar zwangerschapsverlof, het gaat om een tijdelijke periode van 6 maanden: van 1 januari t/m 30 juni 2023.

Als Grafisch Vormgever creëer en publiceer je visuele content voor Europa’s grootste webshop voor digitale entertainment! Het vormgeven van o.a. banners, social media posts, nieuwsbrieven, landingspagina’s, categoriepagina’s, productpagina’s en advertenties kunnen we aan jou overlaten.


Jouw ontwerpen trekken meteen de aandacht van onze klanten en verleiden hen tot een aankoop of actie. Je leert alles over onze producten en partners en kunt je moeiteloos verplaatsen in onze doelgroep. Aan creativiteit geen gebrek: jij gaat actief op zoek naar visuele inspiratie en de nieuwste trends en releases binnen onze branche. Samen met je collega’s speel je proactief in op actualiteiten, releases en feestdagen.


Last-minute veranderingen brengen jou niet van je stuk, je voelt je helemaal thuis in een snelle, steeds veranderende omgeving. Je respecteert de merk- en huisstijlregels van onze partners en pakt je creatieve bewegingsvrijheid wanneer hier ruimte voor is. Je bent goed in plannen, prioriteiten stellen en opleveren binnen deadlines, je content pas plaatsen na de release van een game is natuurlijk geen optie.


We zijn actief in 30 landen, dus veel visuele content moet gelokaliseerd worden. Je ontvangt de juiste teksten van onze externe vertalers en gaat vervolgens secuur aan de slag met de lokalisatieontwerpen.


Samengevat houd je je bezig met het volgende:

 • Je ontwerpt opvallende en conversiegerichte visuals voor alle campagnes en promoties op o.a. de webshop, e-mail, app, social media en blog
 • Je lokaliseert ontwerpen met de juiste teksten voor alle 30 landen waarin we actief zijn
 • Je maakt pagina’s aan in ons Content Management Systeem en vult deze met content
 • Samen met het contentteam denk je na over campagnes die onze doelgroep aanspreken en manieren om deze te visualiseren
 • Je kijkt kritisch naar de visuals op onze website en verbetert of actualiseert deze waar nodig
 • Je werkt volgens de brand guidelines van zowel Startselect als onze partners


Jouw team
Je wordt onderdeel van het content team binnen onze online marketing afdeling. Binnen je team werk je samen met collega’s met een focus op visuele en tekstuele content, maar ook met je collega’s van partnerships, social media, e-mailmarketing en SEO. Samen maken jullie wereldwijd impact en bouwen jullie aan de groei en het succes van Startselect!


Over Startselect

Wij helpen consumenten wereldwijd het beste uit hun vrije tijd te halen door de verkoop van digitale giftcards op het gebied van gaming, streaming, shopping en meer. Vanuit Eindhoven zijn we actief in 30 landen in Europa, Oceanië, Noord-Amerika en het Midden-Oosten. We werken direct samen met gerenommeerde merken zoals Google, Apple, PlayStation, Xbox, Nintendo, Spotify en Netflix. Onze klanten kopen eenvoudig en veilig een code met hun favoriete betaalmethode, waarna ze deze direct op hun beeldscherm en per e-mail ontvangen. Nooit meer naar de winkel of wachten op de postbode: Start, Select, Play!

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde opleiding in grafische vormgeving, media design of communicatie
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen e-commerce of retail
 • Ervaring met het creëren van online content in Photoshop, InDesign en Illustrator en werken met een CMS
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Ben je daarnaast gek op games en heb je actuele kennis van (ontwikkelingen in) de gaming industrie? Dan heb je een streepje voor!


Wat krijg je daar voor terug?

 • Een tijdelijk dienstverband voor 36 – 40 uur p/w bij Europa’s grootste webshop voor digitale entertainment
 • 50 top collega’s die altijd in zijn voor een game in onze gameroom of een potje tafelvoetbal
 • € 2.200 - € 2.500 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en relevante werkervaring
 • 8% vakantiegeld in mei & en een 13e maand in december (deze ontvang jij naar rato)
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en de optie om extra vakantiedagen te kopen
 • Goede pensioenregeling waarbij wij 50% van jouw premie betalen
 • Hybride werken: 2 vaste dagen p/w op kantoor, de rest mag vanuit huis
 • Thuiswerkvergoeding van € 2,00 per dag en meubilair voor je thuiswerkplek
 • Reiskostenvergoeding
 • Flexibele werktijden
 • Personeelskorting op onze producten
 • Gelegenheid voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, aan jou om dit te benutten!
 • Memorabele bedrijfsuitjes en gratis toegang tot Gamescom: de grootste gamebeurs ter wereld!

Iets voor jou?
Klik op de 'solliciteren' button om jezelf aan ons voor te stellen! We kijken uit naar jouw motivatiebrief, cv en portfolio.

of

Waarom zou ik bij Startselect solliciteren?

Goede vraag! Veel van onze collega's hebben er ooit voor gekozen om bij ons te solliciteren vanwege de branche waarin we actief zijn. De digitale entertainment en game industrie, en dus onze producten en diensten, spreekt veel mensen aan. Wat daarnaast de doorslag geeft, is de uitdaging die op hen wacht. Vaak sluiten onze vacatures, onze ambities én het groeipotentieel van ons bedrijf goed aan bij de wensen en ambities die iemand heeft voor zijn/haar volgende carrièrestap.

Wat maakt Startselect uniek in vergelijking met andere werkgevers?

We zijn nuchterder dan een hippe start-up, maar relaxter dan een strakke corporate. We zijn met zo’n 50 medewerkers nog een relatief klein bedrijf die nog volop in ontwikkeling is, maar de omzet en omvang van onze business is groot. 

Wat is het leukste aan werken bij Startselect?

Meebouwen en impact maken. Het gevoel dat je echt een bijdrage kan leveren aan de groei en het succes van de organisatie. Elke dag iets neerzetten wat er gisteren nog niet was, blijven ontwikkelen en ondertussen samen naar een ambitieus bedrijfsdoel toewerken. Iedereen kan een steentje bijdragen en je hebt het gevoel dat je mening telt.

Wat collega's het meest waarderen is de vrijheid en flexibiliteit die ze krijgen. Als medewerker krijg je de vrijheid om je eigen ideeën en projecten uit te werken en te implementeren. Jij bepaalt de manier waarop je je werk doet en hoe je dit indeelt, als het eindresultaat maar goed is en de doelen behaald worden. En natuurlijk de leuke collega’s, fijne en informele werksfeer en het groepsgevoel binnen teams!

En wanneer past Startselect misschien wat minder goed bij mij?

Werken bij Startselect is niet voor iedereen weggelegd en dat is oké. Er zijn veel redenen om wél bij ons te starten, maar minstens evenveel om het niet te doen. Waarschijnlijk wordt je niet gelukkig bij ons als je veel behoefte hebt aan structuur, regels en stabiliteit. Als je het fijn vindt om dingen te doen 'omdat we dat altijd zo doen'. Als je je niet prettig voelt bij het feit dat de toekomst van het bedrijf ook in jouw handen ligt. Als je het beste werkt binnen een sterke hiërarchie of graag strak in pak naar het werk komt. Als je het eerste jaar het liefst rustig aan wilt beginnen, zonder te veel verantwoordelijkheid of grote projecten. Als je het moeilijk vindt om eigen initiatief te tonen en zaken bespreekbaar te maken. Als je het eigenlijk wel prettig vindt dat jouw project- en verbeterplan eerst door 3 managementlagen heen moet voordat je misschien aan de slag kan. En als je het niet fijn vindt dat jouw bijdrage en werkzaamheden opgemerkt worden.