Skip to content

Introduce yourself!

Eindhoven, Noord-Brabant, NederlandOpen sollicitatie

Functieomschrijving

Staat jouw droombaan er nu niet tussen, maar ben je er van overtuigd dat jij bij ons past?


Stel jezelf dan aan ons voor! Laat ons weten waarom je juist bij Startselect wilt werken, waar jij super goed in bent, op welk resultaat je het meest trots bent, wat je voor ons kan betekenen en waarom wij dus écht niet zonder jou verder kunnen. 


Een baan kunnen we je niet beloven, maar je trekt wel als eerste de aandacht wanneer we een vacature hebben die aan lijkt te sluiten op jouw ervaring, kwaliteiten en ambities.


In de volgende vakgebieden kunnen vacatures ontstaan: Online Marketing, Software Development, Product/Category Management, Customer Support, Data en Finance. Open sollicitaties die niet aansluiten bij één van deze vakgebieden kunnen we helaas niet in behandeling nemen. 

Vereisten

Door je interesse kenbaar te maken via deze open sollicitatie geef je toestemming om opgenomen te worden in onze talent pool gedurende max. 1 jaar, zodat we je in de toekomst weten te vinden voor eventueel passende vacatures. Indien je niet (meer) opgenomen wilt worden in onze talent pool, laat dit dan aan ons weten.

of

Why work at Startselect?

Waarom zou ik bij Startselect solliciteren?

Goede vraag! Veel van onze collega's hebben er ooit voor gekozen om bij ons te solliciteren vanwege de branche waarin we actief zijn. De digitale entertainment en game industrie, en dus onze producten en diensten, spreekt veel mensen aan. Wat daarnaast de doorslag geeft, is de uitdaging die op hen wacht. Vaak sluiten onze vacatures, onze ambities én het groeipotentieel van ons bedrijf goed aan bij de wensen en ambities die iemand heeft voor zijn/haar volgende carrièrestap.

Wat maakt Startselect uniek in vergelijking met andere werkgevers?

We zijn nuchterder dan een hippe start-up, maar relaxter dan een strakke corporate. We zijn met zo’n 50 medewerkers nog een relatief klein bedrijf die nog volop in ontwikkeling is, maar de omzet en omvang van onze business is groot. 

Wat is het leukste aan werken bij Startselect?

Meebouwen en impact maken. Het gevoel dat je echt een bijdrage kan leveren aan de groei en het succes van de organisatie. Elke dag iets neerzetten wat er gisteren nog niet was, blijven ontwikkelen en ondertussen samen naar een ambitieus bedrijfsdoel toewerken. Iedereen kan een steentje bijdragen en je hebt het gevoel dat je mening telt.

Wat collega's het meest waarderen is de vrijheid en flexibiliteit die ze krijgen. Als medewerker krijg je de vrijheid om je eigen ideeën en projecten uit te werken en te implementeren. Jij bepaalt de manier waarop je je werk doet en hoe je dit indeelt, als het eindresultaat maar goed is en de doelen behaald worden. En natuurlijk de leuke collega’s, fijne en informele werksfeer en het groepsgevoel binnen teams!

En wanneer past Startselect misschien wat minder goed bij mij?

Werken bij Startselect is niet voor iedereen weggelegd en dat is oké. Er zijn veel redenen om wél bij ons te starten, maar minstens evenveel om het niet te doen. Waarschijnlijk wordt je niet gelukkig bij ons als je veel behoefte hebt aan structuur, regels en stabiliteit. Als je het fijn vindt om dingen te doen 'omdat we dat altijd zo doen'. Als je je niet prettig voelt bij het feit dat de toekomst van het bedrijf ook in jouw handen ligt. Als je het beste werkt binnen een sterke hiërarchie of graag strak in pak naar het werk komt. Als je het eerste jaar het liefst rustig aan wilt beginnen, zonder te veel verantwoordelijkheid of grote projecten. Als je het moeilijk vindt om eigen initiatief te tonen en zaken bespreekbaar te maken. Als je het eigenlijk wel prettig vindt dat jouw project- en verbeterplan eerst door 3 managementlagen heen moet voordat je misschien aan de slag kan. En als je het niet fijn vindt dat jouw bijdrage en werkzaamheden opgemerkt worden.