Skip to content

Senior HR Officer

Nederland, Noord-Brabant, Eindhoven€ 3.000 - € 3.600 per maandHuman Resources

Functieomschrijving

Senior HR Officer

Als ervaren HR Officer kunnen we alle zaken rondom HR processen- en administratie en recruitment aan jou overlaten. In de afgelopen jaren heb je al veel gezien en opgepakt binnen HR en deze kennis neem je mee.


Jouw functie
Als Senior HR Officer ben je verantwoordelijk voor de HR administratie en de ondersteuning en bewaking van alle HR processen. In deze veelzijdige rol pak je proactief en zelfstandig zaken op en steek je graag je handen uit de mouwen zodat de operationele processen soepel blijven lopen. Collega’s kunnen met vragen bij jou terecht en ervaren jou als alert en accuraat. Je hebt een zakelijke aanpak, maar verliest de menselijke maat niet uit het oog. Je neemt je verantwoordelijkheid en helpt anderen hetzelfde te doen. Je maakt je nieuwe kennis snel eigen en kunt mensen meenemen in je enthousiasme.

Wat ga je doen?

 • Je zorgt voor een correcte en up-to-date personeelsadministratie en het opstellen van overeenkomsten en brieven rondom de in- door- en uitstroom van collega’s
 • Je zorgt dat het recruitmentproces op rolletjes loopt, denk aan het opstellen en plaatsen van vacatureteksten, actief zoeken en benaderen van kandidaten, gesprekken inplannen, terugkoppelen naar kandidaten, contact onderhouden met externe recruitmentbureaus en het beheren van onze Indeed & LinkedIn bedrijfspagina
 • Je verzorgt ondersteunende werkzaamheden rondom onboarding, de beoordelingscyclus, trainingen en opleidingen, verlofaanvragen, ziekteverzuim en ARBO-gerelateerde zaken
 • Je beantwoord alle HR-gerelateerde vragen van leidinggevenden en medewerkers en verzorgt de interne HR communicatie
 • Je ondersteunt de HR Manager en denkt mee over diverse HR projecten zoals talentmanagement, medewerkerstevredenheid, employer branding en HR Analytics

Jouw team
Afgelopen jaren is er hard gewerkt aan het uitbouwen en professionaliseren van HR binnen de organisatie. Samen met de HR Manager timmeren jullie verder aan de weg om Startselect als werkgever zowel intern als extern nog beter op de kaart te zetten!

Over Startselect
Wij helpen consumenten wereldwijd het beste uit hun vrije tijd te halen door de verkoop van digitale giftcards op het gebied van gaming, streaming, shopping en meer. Vanuit Eindhoven zijn we actief in 30 landen in Europa, Oceanië, Noord-Amerika en het Midden-Oosten. We werken direct samen met gerenommeerde merken zoals Google, Apple, PlayStation, Xbox, Nintendo, Spotify en Netflix. Onze klanten kopen eenvoudig en veilig een code met hun favoriete betaalmethode, waarna ze deze direct op hun beeldscherm en per e-mail ontvangen. Nooit meer naar de winkel of wachten op de postbode: Start, Select, Play!

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en haalt hier nog steeds veel voldoening uit
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of recente werkervaring
 • Je voelt je thuis in een snel veranderende omgeving
 • Je hebt uitstekende kennis van de Engelse taal
 • Je hebt ervaring met sourcing en recruitment
 • Ervaring met AFAS is mooi meegenomen

Ons aanbod

 • Een fulltime baan bij Europa’s grootste webshop voor games en digitale entertainment (32 of 36 uur is bespreekbaar)
 • 50+ top collega’s die altijd in zijn voor een game in onze gameroom of een potje tafelvoetbal
 • € 3.000 - € 3.600 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en relevante werkervaring
 • 8% vakantiegeld in mei & en een 13e maand in december
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en de optie om extra vakantiedagen te kopen
 • Goede pensioenregeling waarbij wij 50% van jouw premie betalen
 • Hybride werken: 2 vaste dagen p/w op kantoor, de rest mag vanuit huis
 • Thuiswerkvergoeding van € 2,00 per dag en meubilair voor je thuiswerkplek
 • Reiskostenvergoeding
 • Flexibele werktijden
 • Personeelskorting op onze producten
 • Gelegenheid voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, aan jou om dit te benutten!
 • Memorabele bedrijfsuitjes en gratis toegang tot Gamescom: de grootste gamebeurs ter wereld!

Iets voor jou?
De werving en selectie voor deze rol is uitbesteed aan Van Beek & HR. De procedure wordt begeleid door Petra van Beek. Wil je meer informatie over de vacature of denk je dat deze rol en Startselect bij jouw ervaring en ambitie passen? Je reactie is van harte welkom! 

Je kunt contact opnemen met Petra via 06 - 57 14 22 00 of petra@vanbeekenhr.nl. We informeren je graag over de planning en doorlooptijd van de gehele procedure. Een assessment, referentie- en cv-check vormen onderdeel van de procedure.


of

Waarom zou ik bij Startselect solliciteren?

Goede vraag! Veel van onze collega's hebben er ooit voor gekozen om bij ons te solliciteren vanwege de branche waarin we actief zijn. De digitale entertainment en game industrie, en dus onze producten en diensten, spreekt veel mensen aan. Wat daarnaast de doorslag geeft, is de uitdaging die op hen wacht. Vaak sluiten onze vacatures, onze ambities én het groeipotentieel van ons bedrijf goed aan bij de wensen en ambities die iemand heeft voor zijn/haar volgende carrièrestap.

Wat maakt Startselect uniek in vergelijking met andere werkgevers?

We zijn nuchterder dan een hippe start-up, maar relaxter dan een strakke corporate. We zijn met zo’n 50 medewerkers nog een relatief klein bedrijf die nog volop in ontwikkeling is, maar de omzet en omvang van onze business is groot. 

Wat is het leukste aan werken bij Startselect?

Meebouwen en impact maken. Het gevoel dat je echt een bijdrage kan leveren aan de groei en het succes van de organisatie. Elke dag iets neerzetten wat er gisteren nog niet was, blijven ontwikkelen en ondertussen samen naar een ambitieus bedrijfsdoel toewerken. Iedereen kan een steentje bijdragen en je hebt het gevoel dat je mening telt.

Wat collega's het meest waarderen is de vrijheid en flexibiliteit die ze krijgen. Als medewerker krijg je de vrijheid om je eigen ideeën en projecten uit te werken en te implementeren. Jij bepaalt de manier waarop je je werk doet en hoe je dit indeelt, als het eindresultaat maar goed is en de doelen behaald worden. En natuurlijk de leuke collega’s, fijne en informele werksfeer en het groepsgevoel binnen teams!

En wanneer past Startselect misschien wat minder goed bij mij?

Werken bij Startselect is niet voor iedereen weggelegd en dat is oké. Er zijn veel redenen om wél bij ons te starten, maar minstens evenveel om het niet te doen. Waarschijnlijk wordt je niet gelukkig bij ons als je veel behoefte hebt aan structuur, regels en stabiliteit. Als je het fijn vindt om dingen te doen 'omdat we dat altijd zo doen'. Als je je niet prettig voelt bij het feit dat de toekomst van het bedrijf ook in jouw handen ligt. Als je het beste werkt binnen een sterke hiërarchie of graag strak in pak naar het werk komt. Als je het eerste jaar het liefst rustig aan wilt beginnen, zonder te veel verantwoordelijkheid of grote projecten. Als je het moeilijk vindt om eigen initiatief te tonen en zaken bespreekbaar te maken. Als je het eigenlijk wel prettig vindt dat jouw project- en verbeterplan eerst door 3 managementlagen heen moet voordat je misschien aan de slag kan. En als je het niet fijn vindt dat jouw bijdrage en werkzaamheden opgemerkt worden.