Skip to content

Webshop Manager (32-40 uur)

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland€ 2.200 - € 2.500 per maandMarketing

Functieomschrijving

Heb je een scherp oog voor detail? Heb je enige ervaring in de wereld van E Commerce en lijkt het je leuk om dé webshopspecialist te worden en samen te werken met een team van designers en copywriters?

Dan hebben wij een plekje voor je in ons content team!


Jouw functie

Als Webshop Manager ben je verantwoordelijk voor Europa’s grootste webshop voor games en entertainment! Je realiseert en beheert alle pages van Startselect.com.

Je bent verantwoordelijk voor de uniformiteit, volledigheid en correctheid van alle content op de pagina’s, zowel visueel als tekstueel. In deze functie ben je betrokken bij de implementatie van promoties, campagnes en platform optimalisatie, in samenwerking met het Marketing team.


Samengevat houd je je bezig met het volgende:

 • Het opstellen/maken en up-to-date houden van de pagina’s van Startselect, zowel product als promotionele pagina’s.
 • Je draagt zorg voor het updaten van producten images op onze pagina’s
 • Je signaleert en analyseert afwijkingen proactief en acteert hier direct op
 • Je bent betrokken bij het proces van productlanceringen, verbetertrajecten rondom content en promotionele activiteiten
 • Samen met het team streef je ernaar om het doel van uniformiteit en volledigheid op alle pagina’s te bereiken
 • Je signaleert knelpunten in je eigen processen en doet verbetervoorstellen om onze dienstverlening te verbeteren en de knelpunten op te lossen
 • Je adviseert de organisatie op het gebied van jouw specialisme


Jouw team

Je wordt onderdeel van het content team binnen onze online marketing afdeling. Je werkt samen met je collega's Copywriter en Designers. Samen maken jullie wereldwijd impact en bouwen jullie aan de groei en het succes van Startselect!


Over Startselect

Werken bij Startselect betekent afwisseling, zelfstandigheid en vrijheid in een organisatie die volop in ontwikkeling is. E-commerce, games en digitale entertainment.

Als scale-up krijgen we energie van (op)bouwen en groeien. We zoeken dus collega's die van aanpakken houden en er bewust voor kiezen om niet in een gespreid bedje terecht te komen. Specialisten die van niets, iets kunnen maken en begrijpen wat er nodig is om verder te groeien. Samen doen we er alles aan om onze doelen te bereiken!

We werken direct samen met gerenommeerde merken zoals Google, Apple, PlayStation, Xbox, Nintendo, Activision en Netflix. Onze klanten kopen eenvoudig en veilig een code met hun favoriete betaalmethode, waarna ze deze direct op hun beeldscherm en per e-mail ontvangen. Nooit meer naar de winkel of wachten op de postbode: Start, Select, Play!

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Mooie startersfunctie, enige werkervaring bij voorkeur in een content gerelateerde rol is een pre
 • Een afgeronde opleiding richting communicatie of marketing
 • Je schrijft foutloos Nederlands en Engels
 • Je laat de techniek over aan de specialisten, maar bent wel technisch onderlegd.
 • Je werkt graag snel en accuraat

Wat kunnen wij je bieden?

 • Een fulltime baan (32 tot 40 uur) bij Europa’s grootste webshop voor games en digitale entertainment
 • 50 top collega’s die altijd in zijn voor een game in onze gameroom of een potje tafelvoetbal
 • € 2.200 – 2.500 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en relevante werkervaring
 • 8% vakantiegeld in mei en een 13e maand in december
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en de optie om extra vakantiedagen te kopen
 • Goede pensioenregeling waarbij Startselect 50% van jouw premie betaalt
 • Mogelijkheid tot hybride werken met thuiswerkvergoeding, flexibele werktijden en thuiswerkplek inrichting
 • Gratis lunch
 • Reiskostenvergoeding
 • Personeelskorting op onze producten
 • Gelegenheid tot persoonlijke en professionele ontwikkeling, aan jou om dit te benutten!
 • Memorabele bedrijfsuitjes en gratis toegang tot Gamescom: de grootste gamebeurs ter wereld

Iets voor jou?
Klik op de 'solliciteren' button om jezelf aan ons voor te stellen!


of

Waarom zou ik bij Startselect solliciteren?

Goede vraag! Veel van onze collega's hebben er ooit voor gekozen om bij ons te solliciteren vanwege de branche waarin we actief zijn. De digitale entertainment en game industrie, en dus onze producten en diensten, spreekt veel mensen aan. Wat daarnaast de doorslag geeft, is de uitdaging die op hen wacht. Vaak sluiten onze vacatures, onze ambities én het groeipotentieel van ons bedrijf goed aan bij de wensen en ambities die iemand heeft voor zijn/haar volgende carrièrestap.

Wat maakt Startselect uniek in vergelijking met andere werkgevers?

We zijn nuchterder dan een hippe start-up, maar relaxter dan een strakke corporate. We zijn met zo’n 50 medewerkers nog een relatief klein bedrijf die nog volop in ontwikkeling is, maar de omzet en omvang van onze business is groot. 

Wat is het leukste aan werken bij Startselect?

Meebouwen en impact maken. Het gevoel dat je echt een bijdrage kan leveren aan de groei en het succes van de organisatie. Elke dag iets neerzetten wat er gisteren nog niet was, blijven ontwikkelen en ondertussen samen naar een ambitieus bedrijfsdoel toewerken. Iedereen kan een steentje bijdragen en je hebt het gevoel dat je mening telt.

Wat collega's het meest waarderen is de vrijheid en flexibiliteit die ze krijgen. Als medewerker krijg je de vrijheid om je eigen ideeën en projecten uit te werken en te implementeren. Jij bepaalt de manier waarop je je werk doet en hoe je dit indeelt, als het eindresultaat maar goed is en de doelen behaald worden. En natuurlijk de leuke collega’s, fijne en informele werksfeer en het groepsgevoel binnen teams!

En wanneer past Startselect misschien wat minder goed bij mij?

Werken bij Startselect is niet voor iedereen weggelegd en dat is oké. Er zijn veel redenen om wél bij ons te starten, maar minstens evenveel om het niet te doen. Waarschijnlijk wordt je niet gelukkig bij ons als je veel behoefte hebt aan structuur, regels en stabiliteit. Als je het fijn vindt om dingen te doen 'omdat we dat altijd zo doen'. Als je je niet prettig voelt bij het feit dat de toekomst van het bedrijf ook in jouw handen ligt. Als je het beste werkt binnen een sterke hiërarchie of graag strak in pak naar het werk komt. Als je het eerste jaar het liefst rustig aan wilt beginnen, zonder te veel verantwoordelijkheid of grote projecten. Als je het moeilijk vindt om eigen initiatief te tonen en zaken bespreekbaar te maken. Als je het eigenlijk wel prettig vindt dat jouw project- en verbeterplan eerst door 3 managementlagen heen moet voordat je misschien aan de slag kan. En als je het niet fijn vindt dat jouw bijdrage en werkzaamheden opgemerkt worden.